Valentijnsmenu
Op Valentijnsdag, maar ook op zaterdag 15 en zondag 16 februari, bieden we een speciaal Valentijnsmenu.

Menu
Elke maand veranderen we ons menu. Nu hebben we weer drie heerlijke risotti; met bloemkool en pecorino, met truffel pacorino en verse wordt en met garnaaltjes en citroen. Als secondi hebben we ons succesgerecht tagliata di manzo met balsamico, entrecote di vitello con salsa marsala en trancio di salmone con salsa di gamberetti. En daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker ­čÖé

Wijn van de maand
Deze maand bieden we de Selvarossa Riserva als wijn van de maand. Een heerlijke volle rode wijn met aroma’s van zwart fruit, vanille en kersen. De amarone van Zuid Itali├ź. Heel erg lekker bij onze tagliata di manzo en de pecorino al tartufo :-).

Insider selectie !
Castafiore is opgenomen in de Insider Selectie van The Fork/Iens, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten :-):-). Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-)

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!