Menu en lunchmenu
We bieden nu een nieuw, uitgebreider menu gedurende de avond en apart daarvan een heerlijk lunchmenu. We hebben het dan over heerlijke risotti; met truffel en pecorino, met groene asperges, taleggio en een kwarteleitje, met pancetta radicchio en chianti en met gamba’s, venkelroom en citroen. Als secondi hebben we onze succesgerechten tagliata di manzo met balsamico, varkensfilet met gorgonzolasaus en parelhoenfilet met amandelsaus. Daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker :-).

Wijnen van de maand
Roero Arneis Deze witte wijn is gemaakt van de Arneis, het belangrijkste witte druivenras in Piëmonte en wordt ook wel ‘witte Barolo’ genoemd. De smaak is fris en soepele met een mooi amandelbittertje in de afdronk. Heerlijk als aperitief en met voldoende kracht om bij het eten te schenken. Onze Roero Arneis is van wijnhuis Miliasso uit 2019. Ook hebben we een rode wijn van de maand; de Rosso Melissa ‘Asylium’, Een wijn met kracht maar ook een beetje zacht rood fruit, een spannende combinatie. Deze uitgesproken wijn combineert prima met vlees en met uw kaasdessert. Onze Rosso Melissa, gemaakt van de gaglioppo druif, is van wijnhuis Librandi in Calabria, uit 2019.

Insider selectie 2021
Castafiore is ook in 2021 opgenomen in de Insider Selectie van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten. Nu al drie jaar op een rij, Veel dank aan onze fijne collega’s en onze enthousiaste gasten :-):-).

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!

Call Now ButtonTelefonisch reserveren