Coronasluiting
Helaas hebben we moeten besluiten om Castafiore na onze vakantie nog niet te heropenen, in verband met de huidige en verwachte corona maatregelen. Wil je op de hoogte blijven van de heropening? Volg ons dan op facebook of Instagram.

Kerstmenu
Castafiore is geopend op kerstavond en op eerste kerstdag met een heel mooi kerstmenu. Als je een tafel wil reserveren die je dat het beste via 06 53267680 of vlissingen@castafiore-risotteria.nl.

Menu
De is weer herfst en daarom hebben we passende gerechten aan ons menu toegevoegd. Wat denk je van pappardelle met wildzwijn ragout of varkenshaaspuntjes in marsalasaus. Daarnaast houden we natuurlijk we onze succesgerechten risotto al tartufo, tagliata di manzo met balsamico en zeebaars met verse spinazie. En natuurlijk onze heerlijk antipasti en dolci. En meestal ook de onovertroffen chocoladesalami. Alles huisgemaakt, allemaal lekker :-).

Insider selectie 2021
Castafiore is ook in 2021 opgenomen in de Insider Selectie van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten. Nu al drie jaar op een rij! Veel dank aan onze fijne collega’s en onze lieve gasten :-):-).

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!!

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
We hebben nu al enkele jaren de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!

Call Now ButtonTelefonisch reserveren