Corona – openingstijden en take away
In verband met de coronamaatregelen zijn we vanaf 30 april beperkt geopend, namelijk alleen ons terras en alleen op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12.00 tot 18.00 uur. Op Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en ‘mooi-weer’ dagen zijn we ook geopend. Verder geldt het volgende: 1. Reserveren is verplicht, maar dat kan ook telefonisch of bij aankomst. 2. Indien je je niet gezond voelt, blijf dan svp thuis! 3. Graag registreren wij jouw gegevens zodat wij je i.g.v. een ‘uitbraak’ kunnen informeren. 4. We houden 1,5 meter afstand en verzoeken jouw dat ook te doen. 5. Wij mogen maximaal slechts 2 gasten aan een tafel plaatsen, tenzij jonger dan 12 jaar of uit een gezin afkomstig. 6. Als je naar binnen wilt om naar de wc te gaan of te betalen, draag dan een mondkapje.

Wijnen van de maand
Roero Arneis Deze witte wijn is gemaakt van de Arneis, het belangrijkste witte druivenras in Piëmonte en wordt ook wel ‘witte Barolo’ genoemd. De smaak is fris en soepele met een mooi amandelbittertje in de afdronk. Heerlijk als aperitief en met voldoende kracht om bij het eten te schenken. Onze Roero Arneis is van wijnhuis Miliasso uit 2019. Ook hebben we een rode wijn van de maand; de Rosso Melissa ‘Asylium’, Een wijn met kracht maar ook een beetje zacht rood fruit, een spannende combinatie. Deze uitgesproken wijn combineert prima met vlees en met uw kaasdessert. Onze Rosso Melissa, gemaakt van de gaglioppo druif, is van wijnhuis Librandi in Calabria, uit 2019.

Menu
Bijna elke maand veranderen we ons menu. Nu hebben we weer heerlijke risotti; met truffel en pecorino, met groene asperges, taleggio en een kwarteleitje, met pancetta radicchio en chianti en met gamba’s, venkelroom en citroen. Als secondi hebben we onze succesgerechten tagliata di manzo met balsamico, varkensfilet met gorgonzolasaus en parelhoenfilet met gorgonzolasaus. Daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker :-). LET OP: AANGEZIEN NU ALLEEN ONS TERRAS GEOPEND IS HEBBEN WE EEN AANGEPAST TERRASMENU!

Insider selectie !
Castafiore is ook in 2020 opgenomen in de Insider Selectie van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten. Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-).

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!

Call Now ButtonTelefonisch reserveren