Heropening op tweede pinksterdag om 15.00 uur
Gelukkig mogen we op maandag 1 juni, tweede pinksterdag, weer open. Om dit te vieren ontvangen alle dinergasten een glas prosecco gratis bij hun diner. U kunt al reserveren voor een tafeltje. Wij houden de RIVM maatregelen in acht.

Menu
Elke maand veranderen we ons menu. Nu hebben we weer drie heerlijke risotti; met bloemkool en pecorino, met truffel, pecorino en verse worst en met garnaaltjes en citroen. Als secondi hebben we ons succesgerecht tagliata di manzo met balsamico, entrecote di vitello con salsa marsala en trancio di salmone con salsa di gamberetti. En daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker ­čÖé

Insider selectie !
Castafiore is na 2019 ook opgenomen in de Insider Selectie 2020 van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten :-):-). Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-). Helaas wachten we nog steeds op de sticker van The Fork.

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!