Een shift
Bij Castafiore kunt u reserveren op elk gewenst tijdstip tussen 17.30 en 20.30 uur. Wij werken niet in shifts, we moeten natuurlijk wel om 22.00 uur sluiten.

Corona
In verband met de coronamaatregelen geldt ook voor Castafiore het volgende: 1. Reserveren is verplicht, maar dat kan ook telefonisch of bij aankomst. 2. Indien u zich niet gezond voelt, blijft u svp thuis! 3. Graag registreren wij uw gegevens zodat wij u i.g.v. een ‘uitbraak’ kunnen informeren. 4. In verband met de 1,5 meter norm blijven enkele tafels onbezet.. 5 Wij mogen maximaal slechts 4 gasten aan een tafel plaatsen, tenzij uit een gezien afkomstig. 6. Castafiore sluit om 22.00 uur.

Menu
Elke maand veranderen we ons menu. Nu hebben we weer drie heerlijke risotti; met truffel, pecorino en courgette, met doperwtjes en pancetta en met zalm en dille. Als secondi hebben we ons succesgerecht tagliata di manzo met balsamico, entrecote di vitello con salsa marsala en zeebaars met zeeuwse zeekraal. En daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker ­čÖé

Insider selectie !
Castafiore is ook in 2020 opgenomen in de Insider Selectie van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten. Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-).

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!