Castafiore – Film by the Sea / Boekenbal – Arrangement
Op zaterdag 14 september vindt het CASTAFIORE – FILMBOEKENBAL arrangement plaats. Voor maar € 45,- geniet je bij eerst bij Castafiore van superlekkere antipasto misto, geweldige risotto en heerlijke panna cotta en aansluitend ga je naar het FbtS Filmboekenbal. Hier start om 21.00 uur ‘PIRANHAS’, een Napolitaanse film gebaseerd op het boek van Roberto Saviano. Aansluitend barst het feest los in Cinecity. Tip: enjoy dressing-up!
Graag reserveren! Dat kan via bianca@castafiore-risotteria.nl, 0118 226007 of gewoon even binnenlopen 🙂

Film by the Sea – Arrangement
Tijdens FbtS, 13 t/m 22 september, bieden we een speciaal arrangement, bestaande uit; antipasto misto, risotto naar keuze en panna cotta. Samen € 25,- pp en zoals je gewend bent alles huisgemaakt en heerlijk 😋😋! Graag wel even reserveren. Geef aan dat je naar de film gaat, dan zorgen we dat je op tijd bent. Tot snel!

Ons menu in september
Maandelijks veranderen we ons menu. In de maand september bieden we als primi heerlijke risotti met garnaaltjes en citroen, verse spinazie en mascarpone of verse worst van Brandt & Levie. En als secondi geweldige kalfsentrecote, diamanthaas of filet van nasello met caponata. Lekker hoor!!

Insider selectie !
Castafiore is opgenomen in de Insider Selectie van The Fork/Iens, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten :-):-). Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-)

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!