Wij zijn weer open!!
Wij zijn blij dat we weer open mogen zijn. Ons terras is uitgebreid en we houden de corona maatregelen in acht. Wij zijn open op woensdag t/m zondag. Op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur en op woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur. Reserveren is ivm de coronamaatregelen verplicht, maar kan ook telefonisch of bij aankomst.

Plank & Drank voor twee personen
Op vrijdag, zaterdag en zondag bieden we van 15.00 uur tot 17.30 uur een plank heerlijke Italiaanse spuntini en twee glazen huiswijn voor ÔéČ 19,50. Een mooi begin van de avond 😉.

Menu
Elke maand veranderen we ons menu. Nu hebben we weer drie heerlijke risotti; met verse asperges en taleggio, met doperwtjes en pancetta en met zalm en dille. Als secondi hebben we ons succesgerecht tagliata di manzo met balsamico, entrecote di vitello con salsa marsala en zeebaars met zeeuwse zeekraal. En daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker ­čÖé

Insider selectie !
Castafiore is na 2019 ook opgenomen in de Insider Selectie 2020 van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten :-):-). Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-). Helaas wachten we nog steeds op de sticker van The Fork.

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!