Wijn van de maand
Deze maand bieden we de Selvarossa Riserva als wijn van de maand. Een heerlijke volle rode wijn met aroma’s van zwart fruit, vanille en kersen. De amarone van Zuid Italië. Heel erg lekker bij onze tagliata di manzo, eendenborst en de pecorino al tartufo 🙂

Menu
Elke maand veranderen we ons menu. Deze maand hebben we heerlijke feestelijke gerechten, zoals risotto met krab, gorgonzola en radicchio of truffel en champignons, diamanthaas, eendenborst met bramen, en zalm met kreeftensaus. En daarnaast we hebben ook heerlijke mortadella al tartufo en truffelkaas in huis. Zoals altijd: Allemaal lekker 🙂

Winterstop(je)
Vanaf zondag 26 januari tot en met 13 februari is Castafiore gesloten. Op Valentijnsdag zijn we weer open, met een speciale Valentijnsaanbieding. Hierover later meer.

Risottoworkshops
In de maanden november t/m maart organiseren we risotto workshops! Vaak wordt gezegd dat risotto maken moeilijk is en dat het veel tijd kost. Risotto is zeker geen snel gerecht, maar kost zo’n dertig minuten waarin je ook nog wel andere dingen kunt doen. En je moet idd weten waar je op moet letten; dat gaan we je leren! Nadat je deze workshop hebt gedaan, maak je zelf thuis de heerlijkste, romige risotti. Lees hier meer 🙂

Insider selectie !
Castafiore is opgenomen in de Insider Selectie van The Fork/Iens, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten :-):-). Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-)

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!