Kerstmenu
Wij gaan er vanuit dat we voor of in ieder geval tijdens de kerstdagen weer open mogen. Daarom werken wij al aan een heerlijk kerstmenu ­čÖé Als u wilt kunt u alvast reserveren voor diner (24 december), lunch (25 december) en/of diner (25 december). Mail of bel ons (06 53267680), dan reserveren we alvast een tafel voor u.

Coronasluiting
Helaas zijn we weer even gesloten als gevolg van corona. Volg ons op facebook om bericht te krijgen over de heropening.

Een shift
Bij Castafiore kunt u reserveren op elk gewenst tijdstip tussen 17.30 en 20.30 uur. Wij werken niet in shifts, maar moeten helaas wel om 22.00 uur sluiten.

Corona
In verband met de coronamaatregelen geldt ook voor Castafiore het volgende: 1. Reserveren is verplicht, maar dat kan ook telefonisch of bij aankomst. 2. Indien u zich niet gezond voelt, blijft u svp thuis! 3. Graag registreren wij uw gegevens zodat wij u i.g.v. een ‘uitbraak’ kunnen informeren. 4. In verband met de 1,5 meter norm blijven enkele tafels onbezet. 5 Wij mogen maximaal slechts 4 gasten aan een tafel plaatsen, tenzij uit een gezien afkomstig. 6. Castafiore sluit om 22.00 uur.

Menu
Elke maand veranderen we ons menu. Nu hebben we weer drie heerlijke risotti; met truffel en courgette, met verse worst en risotto met gamba’s en venkelroom. Als secondi hebben we onze succesgerechten tagliata di manzo met balsamico, entrecote di vitello con salsa marsala en zeebaars met spinazie. En omdat het koud is buiten bieden we ook een heerlijke wildzwijnragout met risotto alla milanese. Daarnaast we hebben ook zoals altijd onze heerlijk antipasti en dolci. Alles huisgemaakt, allemaal lekker ­čÖé

Insider selectie !
Castafiore is ook in 2020 opgenomen in de Insider Selectie van The Fork, een internationale selectie op basis van gerenommeerde gidsen en beoordelingen van gasten. Dank aan al onze enthousiaste gasten :-):-).

Foodies: Castafiore een van de beste Italiaanse hotspots van NL!
Het maandblad Foodies heeft Castafiore genoemd als een van de beste italiaanse hotspots van Nederland!! Dank aan al onze enthousiaste gasten en onze geweldige collega’s!!

Lunch op reservering
Lunchen is mogelijk voor groepen. Neem telefonisch contact op met Bianca via 06 53267680 of mail om een datum af te spreken.

Castafiore aanbevolen door Tripadvisor
Sinds kort hebben we de ‘aanbevolen’-sticker van Tripadvisor op onze deur! Veel dank aan onze gasten voor hun enthousiaste recensies!!