IL MENU

 

I SPUNTINI E ANTIPASTI

Pane con due tapenade fatti in casa – brood met twee huisgemaakte tapenades

Olive miste – gemengde olijven 

Acciughe – ansjovisjes in olie

Due bruschette con funghi e insalata di pomodori – twee bruschette met bospaddenstoelen en tomatensalade

Antipasto di insalata – salade, (gegrilde) groente, tomaatjes, olijven, artisjokkenharten etc

Saltufo e olivi – kleine truffelsalami en portie olijven

Prosciutto san daniele – heerlijke rauwe ham uit san daniele

Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes

Carpaccio di tono – tonijncarpaccio

Burrata tartufata con pomodori e prosciutto san daniele – truffelburrata met tomaatjes en prosciutto san daniele

Spuntini Castafiore – combinatie van vlees, vis, kaas groente en olijven

 

I PRIMI

Risotto al tartufo con pecorino – truffelrisotto met pecorino

Risotto al cavolo nero. taleggio e castagne – risotto met zwarte kool, taleggio en kastanjes

Risotto al funghi porcini e pecorino – risotto met gemengde paddenstoelen en pecorino 

Risotto con verdure verde e capesante – risotto met groene groente en een st jacobsschelp

Risotto con gamberi e crema di finocchi e limone – risotto met gamba’s, venkelroom en citroen

Risotto con pancetta, radicchio en chianti – risotto met pancetta, radicchio en chianti-wijn

Risotto alla milanese con salsiccia fresca e pecorino – saffraanrisotto met verse worst (brandt&levie) en pecorino

Pappardelle alle cinghiale – pappardelle met wildzwijnragout

Pasta bolognese – pasta bolognese

 

I SECONDI

Pollo cacciatore – kippendijen met jagersragout

Filetto di maiale al marsala – varkenshaaspuntjes met marsalasaus

Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano – diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas

Filetto di spigola con spinaci – zeebaarsfilet met verse spinazie

Filetto di dorado – doradefilet met witte wijnsaus

 

I CONTORNI

Patate novelle con rosmarino, sale marino e aglio – krieltjes met rozemarijn, zeezout en knoflook

Insalata e verdure (grigliata) – salade en (gegrilde) groente 

 

I DOLCI E FORMAGGI 

Cioccolato italiano per caffè o tè – italiaanse chocolade voor bij de koffie of thee

Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden

Torta della casa – huisgemaakte taart

Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout

Affogato al caffè – vanille ijs met espresso

Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka 

Visciola e ciocolata – rode amarenen-dessertwijn en italiaanse pure chocolade

Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur

Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini

Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas

Call Now ButtonTelefonisch reserveren