IL MENU

 

I SPUNTINI E ANTIPASTI

Parmigiano – gebrokkelde parmezaanse kaas  € 5,-

Pane con patè fatto in casa – brood met huisgemaakte tapenades € 7,-

Acciughe – ansjovisjes in olie  € 7,-

Bruschetta con ricotta, prosciutto e tapenade – bruschetta met ricotta, prosciutto en tapenade € 8,-

Polpette al sugo – huisgemaakte gehaktballetjes met tomatensaus  € 10,-

Burrata con peperoni grigliati e condimento al pesto – verse burrata met gegrilde paprika en pesto dressing € 10,50

Prosciutto San Daniele – heerlijke rauwe ham uit San Daniele € 11,

Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes  € 12,-

Spuntini vegetariani – plank met (gegrilde) groente, kaas en verschillende tapenade, 2 m/v, € 22,-

Tagliere di salumi –  plank met verschillende vleeswaren en worst, 2 m/v, € 22,-

 

I PRIMI

Risotto con pecorino e olio di rucola, risotto met pecorino en rucola olie, € 16,-  

Risotto con salsiccia, risotto met verse worst van Brandt&Levie, € 17,-

Risotto con gamberetti, limone e cipolotto, risotto met garnalen, citroen en lente-ui, € 16,-

Pasta con pomodoro ed aglio fresco al forno, pasta met verse cherrytomaatjes en knoflook uit de oven, € 16,- 

Pasta alla bolognese; pomodoro, carne macinata, aglio e salsa di erbe fresche, pasta alla bolognese; saus van tomaat, gehakt, knoflook en verse kruiden, € 16,-

 

I SECONDI

Bistecca di vitello con salsa al marsala, kalfsentrecote met marsala saus € 22,50

Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano, diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas € 19,50

Filetto di spigola con salicornia, zeebaarsfilet met zeeuwse zeekraal
€ 18,50

 

I CONTORNI

Patate lesse con burro prezzemolo – nieuwe gekookte aardappeltjes met peterselie-roomboter € 6,-

Fagiolini con cipolla rossa agrodolce e aceto balsamico, sperzieboontjes met zoet-zure rode ui en balsamico € 6,-

 

I DOLCI E FORMAGGI 

Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden  € 4,-

Due cannoli – twee versbereide cannoli  € 5,-

Torta – huisgemaakte taart of taart van de dag  € 6,-

Piatto di dolci – bordje met zoet € 6,-

Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout  € 7,-

Affogato al caffè – vanille ijs met espresso € 7,-

Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka  € 8,-

Visciola e ciocolata – rode dessertwijn met amarenen in combinatie met italiaanse pure chocolade € 8,-

Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur € 8,-

Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini € 10,-

Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas  € 10,-