
IL MENU
I SPUNTINI E ANTIPASTI
Pane all’oglio fresco – huisgemaakt knoflookbrood
Parmigiano – gebrokkelde parmezaanse kaas
Tre tapenade fatte in casa, pane e olive – drie huisgemaakte tapenades, brood en olijven
Acciughe – ansjovisjes in olie
Insalata di verdure grigliata – salade van (gegrilde) groente
Due bruschette con funghi / insalata di pomodori – twee bruschette met bospaddenstoelen / tomatensalade
Saltufo e olivi – kleine truffelsalami en portie olijven
Burrata con tartufo bianco e pomodori – burrata met witte truffel en tomaatjes
Carpaccio di tono – tonijncarpaccio
Prosciutto San Daniele – heerlijke rauwe ham uit San Daniele
Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Spuntini vegetariani – plank met (gegrilde) groente, kaas en tapenades, om te delen
Tagliere di salumi – plank met vleeswaren en worst, om te delen
Spuntini Castafiore – plank met vlees, vis en vegetarische gerechtjes, om te delen
I PRIMI
Risotto al tartufo – truffelrisotto met pecorino en courgette
Risotto alla milanese salsicie fresca (Brandt&Levie) – risotto met verse worst (Brandt&Levie)
Risotto con gamberi e crema di finocchi – risotto met gamba’s en venkelroom
Pasta della settimana – pasta van de week
I SECONDI
Stifado di cinghiale con risotto alla milanese – wildzwijnragout met risotto alla milanese
Entrecote di vitello con salsa marsala – kalfsentrecote met marsalasaus
Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano – diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas
Filetto di spigola con spinaci – zeebaarsfilet met spinazie
I CONTORNI
Patate con rosmarino, sale marino e aglio – aardappeltjes met rozemarijn, zeezout en knoflook
Insalata di verdure grigliata – salade van gegrilde groente en zoetzure rode ui
I DOLCI E FORMAGGI
Cioccolato italiano per caffè o tè – italiaanse chocolade voor bij de koffie of thee
Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden
Due cannoli – twee versbereide cannoli
Torta della casa – huisgemaakte taart
Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout
Affogato al caffè – vanille ijs met espresso
Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka
Visciola e ciocolata – rode amarenen-dessertwijn met italiaanse pure chocolade
Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur
Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini
Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas