
IL MENU
I SPUNTINI E ANTIPASTI
Pane con due tapenade fatti in casa – brood met twee huisgemaakte tapenades
Olive miste – gemengde olijven
Acciughe – ansjovisjes in olie
Due bruschette con funghi e insalata di pomodori – twee bruschette met bospaddenstoelen en tomatensalade
Antipasto di insalata – salade, (gegrilde) groente, tomaatjes, olijven, artisjokkenharten etc
Saltufo e olivi – kleine truffelsalami en portie olijven
Prosciutto san daniele – heerlijke rauwe ham uit san daniele
Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Bressaola – mooi gedroogd rundvlees met een coelis van cactusvijg
Burrata tartufata con pomodori e prosciutto san daniele – truffelburrata met tomaatjes en prosciutto san daniele
Spuntini Castafiore – combinatie van vlees, vis, kaas groente en olijven
I PRIMI
Risotto al tartufo con pecorino – truffelrisotto met pecorino
Risotto al funghi porcini e pecorino – risotto met gemengde paddenstoelen en pecorino
Risotto con verdure verde e capesante – risotto met groene groente en een st jacobsschelp
Risotto con gamberi e crema di finocchi e limone – risotto met gamba’s, venkelroom en citroen
Risotto con pancetta, radicchio en chianti – risotto met pancetta, radicchio en chianti-wijn
Risotto alla milanese con salsiccia fresca e pecorino – saffraanrisotto met verse worst (brandt&levie) en pecorino
Pasta bolognese – pasta bolognese
I SECONDI
Pollo cacciatore – kippendijen met jagersragout
Filetto di maiale al marsala – varkenshaaspuntjes met marsalasaus
Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano – diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas
Filetto di spigola con spinaci – zeebaarsfilet met verse spinazie
I CONTORNI
Patate novelle con rosmarino, sale marino e aglio – krieltjes met rozemarijn, zeezout en knoflook
Insalata e verdure (grigliata) – salade en (gegrilde) groente
I DOLCI E FORMAGGI
Cioccolato italiano per caffè o tè – italiaanse chocolade voor bij de koffie of thee
Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden
Torta della casa – huisgemaakte taart
Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout
Affogato al caffè – vanille ijs met espresso
Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka
Visciola e ciocolata – rode amarenen-dessertwijn en italiaanse pure chocolade
Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur
Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini
Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas