IL MENU

 

I SPUNTINI E ANTIPASTI

Parmigiano – gebrokkelde parmezaanse kaas  € 4,-

Pane con patè fatto in casa – brood met huisgemaakte tapenades € 7,-

Bruschetta con ricotta, prosciutto e tapenade – bruschetta met ricotta, prosciutto en tapenade € 7,-

Acciughe – ansjovisjes in olie  € 7,-

Polpette al sugo – huisgemaakte gehaktballetjes met tomatensaus  € 7,-

Prosciutto San Daniele – heerlijke rauwe ham uit San Daniele € 9,50

Burrata con peperoni grigliati e condimento al pesto – verse burrata met gegrilde paprika en pesto dressing € 10,50

Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes  € 12,-

Spuntini vegetariani – plank met (gegrilde) groente, kaas en verschillende tapenade, 2 m/v € 22,-

Tagliere di salumi –  plank met verschillende soorten vleeswaren en worst, 2 m/v € 22,-

 

I PRIMI

Risotto con gamberi, cipollotto e zafferano, risotto met garnalen, lente-ui en saffraan € 17,-

Risotto con barbabietola rossa e gorgonzola, risotto met rode biet en gorgonzola € 16,-

Risotto alla carbonara con uovo biologico, pecorino e pancetta croccante, risotto carbonara met een vers biologisch ei, pecorino en krokante pancetta € 16,-

Linguine putanesca con salsa di pomodoro piccante fatta in casa, linguine putanesca met huisgemaakte pittige tomatensaus € 16,-

 

I SECONDI

Bistecca di vitello con salsa al marsala, kalfsentrecote met marsala saus € 22,50

Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano, diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas € 19,50

Filetto di spigola ‘in cartoccio’ con pomodoro ciliegia, oliva nera e cerfoglio – zeebaarsfilet ‘en papillotte’ met cherrytomaat, zwarte olijf en kervel € 18,50

I CONTORNI

Patate lesse con burro prezzemolo – nieuwe gekookte aardappeltjes met peterselie-roomboter € 6,-

Bietole fresche con aglio e pinoli – verse snijbiet met knoflook en pijnboompitten € 6,-

 

I DOLCI E FORMAGGI 

Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden  € 3,-

Due cannoli – twee versbereide cannoli  € 4,-

Torta – huisgemaakte taart of taart van de dag  € 6,-

Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout  € 6,-

Affogato al caffè – vanille ijs met espresso € 6,-

Piatto di dolci – bordje met zoet  € 6,-

Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka  € 8,-

Vin santo con cantuccini – vin santo  met cantuccini € 8,-

Visciola e ciocolata – rode dessertwijn met amarenen in combinatie met Italiaanse pure chocolade € 8,-

Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas  € 10,-