Castafiore - tagliata di manzo

IL MENU

 

I SPUNTINI E ANTIPASTI

Pane all’oglio fresco – huisgemaakt knoflookbrood

Parmigiano – gebrokkelde parmezaanse kaas

Tre tapenade fatte in casa, pane e olive – drie huisgemaakte tapenades, brood en olijven

Acciughe – ansjovisjes in olie

Insalata di verdure grigliata – salade van (gegrilde) groente

Due bruschette con funghi / insalata di pomodori – twee bruschette met bospaddenstoelen / tomatensalade

Saltufo e olivi – kleine truffelsalami en portie olijven

Burrata con tartufo bianco e pomodori – burrata met witte truffel en tomaatjes

Carpaccio di tono – tonijncarpaccio

Prosciutto San Daniele – heerlijke rauwe ham uit San Daniele

Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes

Spuntini vegetariani – plank met (gegrilde) groente, kaas en tapenades, om te delen

Tagliere di salumi –  plank met vleeswaren en worst, om te delen

Spuntini Castafiore – plank met vlees, vis en vegetarische gerechtjes, om te delen

 

I PRIMI

Risotto al tartufo – truffelrisotto met pecorino en courgette

Risotto alla milanese salsicie fresca (Brandt&Levie) – risotto met verse worst (Brandt&Levie)

Risotto con gamberi e crema di finocchi – risotto met gamba’s en venkelroom

Pasta della settimana – pasta van de week

 

I SECONDI

 

Stifado di cinghiale con risotto alla milanese – wildzwijnragout met risotto alla milanese

Entrecote di vitello con salsa marsala – kalfsentrecote met marsalasaus

Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano – diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas

Filetto di spigola con spinaci – zeebaarsfilet met spinazie

 

I CONTORNI

Patate con rosmarino, sale marino e aglio – aardappeltjes met rozemarijn, zeezout en knoflook

Insalata di verdure grigliata – salade van gegrilde groente en zoetzure rode ui

 

I DOLCI E FORMAGGI 

Cioccolato italiano per caffè o tè – italiaanse chocolade voor bij de koffie of thee

Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden

Due cannoli – twee versbereide cannoli 

Torta della casa – huisgemaakte taart

Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout

Affogato al caffè – vanille ijs met espresso

Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka 

Visciola e ciocolata – rode amarenen-dessertwijn met italiaanse pure chocolade

Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur

Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini

Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas