
IL MENU
I SPUNTINI E ANTIPASTI
Olive nocellara dalla Secilia – portie siciliaanse olijven
Pane alle olive con olio d’oliva – olijvenbrood met olijfolie
Parmigiano – gebrokkelde parmezaanse kaas
Tapenade fatte in casa, ciabattine e olive – huisgemaakte cianattine en olijven
Acciughe – ansjovisjes in olie
Insalata di verdure grigliata – salade van (gegrilde) groente
Due bruschette con funghi / insalata di pomodori – twee bruschette met bospaddenstoelen / tomatensalade
Saltufo e olivi – kleine truffelsalami en portie olijven
Burrata con tartufo bianco e pomodori – burrata met witte truffel en tomaatjes
Carpaccio di tono – tonijncarpaccio
Prosciutto San Daniele – heerlijke rauwe ham uit San Daniele
Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Burrata tartufata, pomodori e prosciutto San Daniele – truffelburrata, tomaatjes en rauwe ham uit San Daniele
Spuntini vegetariani – plank met (gegrilde) groente, kaas en tapenades, om te delen
Tagliere di salumi – plank met vleeswaren en worst, om te delen
Spuntini Castafiore – plank met vlees, vis en vegetarische gerechtjes, om te delen
I PRIMI
Risotto al tartufo – truffelrisotto met pecorino
Risotto aglia asparagi verdi, taleggio e uova di quaglia – risotto met groene asperges, taleggio en een kwarteleitje
Risotto con pancetta, radicchio en chianti – risotto met pancetta, radicchio en chianti-wijn
Risotto con gamberi e crema di finocchi e limone – risotto met gamba’s, venkelroom en citroen
Pasta bolognese – pasta bolognese
Pasta della settimana – pasta van de week
I SECONDI
Filetto di maiale al gorgonzola – varkenshaasje met gorgonzolasaus
Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano – diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas
Filetto di Farona con pancetta e salsa di mandorle – parelhoenfilet met buikspek en amandelsaus
Filetto di spigola con salicornia – zeebaarsfilet met zeeuwse zeekraal
Filetto di merluzzo su letto di fagioli borlotti – kabeljauwhaasje op borlottibonen
I CONTORNI
Patate novelle con rosmarino, sale marino e aglio – krieltjes met rozemarijn, zeezout en knoflook
Insalata di verdure grigliata – salade van gegrilde groente
I DOLCI E FORMAGGI
Cioccolato italiano per caffè o tè – italiaanse chocolade voor bij de koffie of thee
Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden
Torta della casa – huisgemaakte taart
Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout
Affogato al caffè – vanille ijs met espresso
Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka
Visciola e ciocolata – rode amarenen-dessertwijn en italiaanse pure chocolade
Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur
Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini
Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas