Castafiore - tagliata di manzo

IL MENU

 

I SPUNTINI E ANTIPASTI

Olive nocellara dalla Secilia – portie siciliaanse olijven 

Pane alle olive con olio d’oliva – olijvenbrood met olijfolie

Parmigiano – gebrokkelde parmezaanse kaas

Tapenade fatte in casa, ciabattine e olive – huisgemaakte cianattine en olijven

Acciughe – ansjovisjes in olie

Insalata di verdure grigliata – salade van (gegrilde) groente

Due bruschette con funghi / insalata di pomodori – twee bruschette met bospaddenstoelen / tomatensalade

Saltufo e olivi – kleine truffelsalami en portie olijven

Burrata con tartufo bianco e pomodori – burrata met witte truffel en tomaatjes

Carpaccio di tono – tonijncarpaccio

Prosciutto San Daniele – heerlijke rauwe ham uit San Daniele

Vitello tonnato – lauwwarm kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes

Burrata tartufata, pomodori e prosciutto San Daniele – truffelburrata, tomaatjes en rauwe ham uit San Daniele

Spuntini vegetariani – plank met (gegrilde) groente, kaas en tapenades, om te delen

Tagliere di salumi –  plank met vleeswaren en worst, om te delen

Spuntini Castafiore – plank met vlees, vis en vegetarische gerechtjes, om te delen

 

I PRIMI

Risotto al tartufo – truffelrisotto met pecorino

Risotto aglia asparagi verdi, taleggio e uova di quaglia – risotto met groene asperges, taleggio en een kwarteleitje

Risotto con pancetta, radicchio en chianti – risotto met pancetta, radicchio en chianti-wijn

Risotto con gamberi e crema di finocchi e limone – risotto met gamba’s, venkelroom en citroen

Pasta bolognese – pasta bolognese

Pasta della settimana – pasta van de week

 

I SECONDI

Filetto di maiale al gorgonzola – varkenshaasje met gorgonzolasaus

Tagliata di manzo con sciroppo di balsamico e parmigiano – diamanthaas met balsamico stroop en parmezaanse kaas

Filetto di Farona con pancetta e salsa di mandorle – parelhoenfilet met buikspek en amandelsaus

Filetto di spigola con salicornia – zeebaarsfilet met zeeuwse zeekraal

Filetto di merluzzo su letto di fagioli borlotti – kabeljauwhaasje op borlottibonen

 

I CONTORNI

Patate novelle con rosmarino, sale marino e aglio – krieltjes met rozemarijn, zeezout en knoflook

Insalata di verdure grigliata – salade van gegrilde groente 

 

I DOLCI E FORMAGGI 

Cioccolato italiano per caffè o tè – italiaanse chocolade voor bij de koffie of thee

Panforte – stevige koek met noten, vijgen en kruiden

Torta della casa – huisgemaakte taart

Gelato all’olio di oliva – vanille ijs met olijfolie en zeezout

Affogato al caffè – vanille ijs met espresso

Sgroppino – huisgemaakte spoom van sorbetijs, prosecco en vodka 

Visciola e ciocolata – rode amarenen-dessertwijn en italiaanse pure chocolade

Espresso martini – huisgemaakte cocktail van espresso, vodka en koffielikeur

Vin santo con cantuccini – vin santo met cantuccini

Formaggio misto – bordje met verschillende soorten Italiaanse kaas

Call Now ButtonTelefonisch reserveren