castafiore - antipasti

Deze workshop geeft een goed beeld van de gerechtjes die voorafgaan aan de Italiaanse maaltijd. Een gezellige workhop die jou samen met familie, vriend(inn)en of collega’s, in een ongedwongen sfeer kennis laat maken met authentieke gerechten; eenvoudig en met veel smaak.

En natuurlijk ga je zelf lekker koken. We maken bijvoorbeeld: bruschette met tapenade, polpette in sugo, frittata met verse kruiden, gegratineerde paprika, vitello tonato, rotolini (hamrolletjes) met verse roomkaas en noten etc. Ook maak je een zoet dessertgerechtje. Aansluitend ga je gezellig samen geniet van je eigen gerechten, onder het genot van een wijntje of ander drankje. De recepten krijg je mee naar huis.

De workshop is gericht op groepen van 6 tot 8 personen en vindt plaats op een avond waarop het restaurant niet geopend is, tussen 18.00 en ongeveer 22.00 uur. De kosten, inclusief twee drankjes, bedragen ‚ā¨ 50,- p.p., inclusief BTW. Wil je meer informatie en/of een datum plannen? Mail of bel ons via 06 53267680.

Getagd op:        
%d bloggers liken dit: